CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Articole curs valutar bnr
BNR a lansat o moneda din aur, cu valoarea de 100 de lei
BNR anunta lansarea in reteaua numismatica a unei monede, confectionate din aur, cu valoarea de 100 de lei. Ideea acestei monede a luat nastere cu ocazia zilei de 4 iulie, Ziua Nationala a Americii. Evenimentul marcheaza de asemenea implinirea a 20 de ani de parteneriat strategic intre Romania si SUA, ce a luat fiinta incepand cu data de 4 iulie 2007. Imaginile inscriptionate pe moneda, sunt bineinteles inspirate din istoria si geografia Romaniei, sugerand relatia de legatura intre Romania si SUA.

Articole curs valutar bnr
Nesiguranta politica afecteaza grav cursul leului, moneda se depreciaza fata de euro
Anuntul facut joi de Ionut Misa, Ministrul propus pentru Finante, referitor la desfiintarea Pilonului II, a provocat o scadere dramatica a leului fata de euro, ajungand la ora 15.05 la valoarea de 4,5761, dupa ce cotatia anuntata de BNR la ora 13.00 fusese de 4,5503. Anuntul de desfiintare a Pilonului II de pensii a fost facut de Ionut Misa la ora 14.30, acesta spunand ca banii se vor intoarce la cei care au platit deja, acestia putand alege intre bugetul asigurarilor sociale sau Pilonul III de Pensii.

Articole curs valutar bnr
200 noi locuri de munca oferite de firma din domeniul energiei din eoliene
Firma Monsson Operation , care este membra a grupului Monsson a dat sfoara in tara ca angajeaza pana la sfarsitul anului peste 200 de tehnicieni si ingineri. Firma este responsabila de operarea si service-ul turbinelor eoliene si face parte dintr-o multinationala, avand centre de lucru pe mai multe continente Europa, Africa, America şi Noua Zeelandă. Grupul Monsson se ocupa de crearea de energie din surse regenarabile inca din anul 2004, avand un succes imens, cu peste 2.4 GW proiecte la activ. Cel mai mare parc onshore de eoliene din Europa, de 600 de MW, care acum apartine grupului CEZ, a f

Articole curs valutar bnr
Stimulente financiare acordate firmelor care angajeaza elevi si studenti in perioada vacantei
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunta ca va acorda ajutor financiar firmelor care se straduiesc sa ofere locuri de munca studentilor sau elevilor, pe perioada vacantei. Bonusul este de 250 lei, pentru fiecare elev sau student angajat in aceasta perioada.

Articole curs valutar bnr
Finantare de la banci pentru IMM, 400 mil. euro pentru acest program
400 de milioane euro vor fi acordati in cadrul Programului Operaţional Iniţiativa pentru IMM-uri 2014-2020 (POIIMM), in cadrul acordului care va fi semnat miercuri intre Banca Europeană de Investiţii şi Fondul European de Investiţii si sase dintre bancile care opereaza pe piata romaneasa: BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, ING, ProCredit Bank si Banc Post.

Articole curs valutar bnr
Ai o idee de afacere? Inscrie-te in STARTUP NATION, finantare nerambursabila de 200.000 lei
Incepand de joi, 15 iunie a demarat programul online Startup Nation, prin care sunt finantate in limita a 200.000 lei , infiintarea de firme mici si mijlocii,pe baza unui plan de afaceri

Articole curs valutar bnr
Raport BNR: datoria externa a Romaniei a crescut in 2017 cu 1.8 % fata de finele 2016
Banca Centrala a precizat in raportul de marti, 13 iunie, ca datoria externa pe termen lung a crescut in primele patru luni, la valoarea de 70,2 miliarde de euro, reprezentand 74,6% din totalul datoriei externe. Conform Banii Centrale, gradul de acoperire a importurilor de bunuri si servicii a fost de 6,3 luni, acesta fiind un nivel apropiat de cel consemnat la sfarsitul lui 2016, fiind o consecinta cresterii datoriei pe termen scurt.

Articole curs valutar bnr
Statul ofera bani firmelor care creeaza locuri de munca
Conform informatiilor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor, in perioada 12 iunie – 23 iunie 2017 companiile care creeaza noi locuri de munca pot depune cerere pentru a primi bani pentru investitii.

Articole curs valutar bnr
Rezultate partiale alegeri in Marea Britanie – lira sterlina scade, actiunile cresc
In urma scrutinului de joi, din Marea Britanie, Partidul Conservator a pierdut majoritatea in Parlament, in special in urma atentatelor teroriste din ultima vreme, dupa care popularitatea conservatorilor a scazut dramatic. Premierul Theresa May a convocat

Articole curs valutar bnr
Estimarea din luna martie, de crestere economica globala de 3.3%
Estimarea din luna martie, de crestere economica globala de 3.3% a fost foarte aproape de prognoza actuala a OCDE, de 3.5%, aceasta fiind cea mai buna perioada economica din anul 2011 pana acum.