CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Articole curs valutar bnr
De la 1 septembrie se activeaza proiectul de plata defalcata al TVA-ului
Conform unui proiect de hotarare a Ministerului de Finante, incepand de la 1 septembrie se va activa posibilitatea platii defalcate a TVA-ului, pentru a se mari modul de conformare voluntara a persoanelor impozabile. Ce inseamna asta mai exact?

Articole curs valutar bnr
Pretul platit de UE pentru cateva cuvinte, „whatever it takes”
Bilantul Bancii Centrale Europene s-a extins cu 1200 de miliarde de euro de cand presedintele BCE, Mario Draghi a rostit, acum cinci ani, cuvintele care au intrat in istorie si au schimbat ireversibil situatia critica in care se aflau tarile din zona euro, in privinta datoriilor suverane.

Articole curs valutar bnr
Proiect cu finantare de 11 milioane de euro pentru diagnosticarea si tratarea tumorilor maligne
INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia - 11 milioane de euro este suma destinata derularii acestui proiect, in cadrul contractului de finantare pentru diagnosticul si tratarea tumorilor maligne in zona de granita dintre Romania si Serbia. In acest proiect sunt imlicate 3 spitale si vor fi oferite anual aproximativ 400.000 de consultatii.

Articole curs valutar bnr
Banca Romaneasca va fi preluata de OTP Bank, care ajunge astfel pe locul 8 in Top 10
Operatiunea de preluare a Bancii Romanesti de catre OTP Bank consta in achizitia portofoliului de actiuni ale Bancii Romanesti care sunt detinjte de Banca Greciei. In urma acestei tranzactii va creste cota de piata a OTP Bank la aproape 4%, ajungand astfel pe locul 8 in Top 10 al bancilor din Romania.

Articole curs valutar bnr
Banca Europeană de Investiții, imprumut de un miliard de euro pentru proiecte in transporturi
Romania primeste un imprumut de un miliard de euro, din partea Banca Europenă de Investiții (BEI), drept cofinantare cu Fondurile structurale și de investiții europene pentru proiectele de infrastructura din domeniul transporturilor în valoare totală de 6,8 miliarde de euro, program ce se deruleaza deja, fiind valabil pentru perioada 2014-2020, conform unui comunicat al BEI, remis catre AGERPRES.

Articole curs valutar bnr
La ce facultate abosolventii pot castiga 6000 lei pe luna, chiar si fara experienta
Cu un masterat in limba germana, de la FABIZ, chiar si imediat dupa absolvire cand tinerii nu au experienta, pot castiga pana la 6000 de lei net pe luna. Firmele nu reusesc sa gaseasca suficienti oameni cati si-ar dori, absolventii ai ASE, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, si asta deoarece foarte multi dintre ei se angajeaza inca din timpul facultatii.

Articole curs valutar bnr
Un nou concept de plata fara numerar la ghiseul bancii ProCredit Bank
In curand in ProCredit Bank va fi complet implementat sistemul prin care este eliminat complet numerarul la ghiseele bancii. Parte a grupului ProCredit, specializate in finantarea IMM-urilor in toata Europa de Est si de Sud-Est. Incepand cu luna iulie clientii vor putea sa faca retrageri de euro de la ATM-urile din zonele 24/7. Plata fara numerar la POS-uri contactless este un trend din ce in ce mai puternic, cei mai multi clienti preferand plata cu cardul sau transfer bancar, lucru care se intampla in cele mai multe tari europene.

Articole curs valutar bnr
Probleme in finantele Germaniei: banci in faliment si evaziuni colosale
Bailout in Germania? Suna imposbil, dar se pare ca este adevarat. Desi este cea mai puternica economie a Europei si un punct de reper in stabilitatea financiar bancara, se pare ca si Germania se confrunta cu aceleasi probleme de evaziune la nivel inalt si banci falimentare.

Articole curs valutar bnr
Criza majora in sistemul bancar european, chiar si pentru bancile germane
Eforturile Uniunii Eurpene par sa fie zadarnice in incercarea de a obtine o stabilitate bancara in tarile componente UE. Dupa criza financiar bancara de acum 10 ani, chiar si marile economii ale UE par sa aiba probleme, in momentul de fata bancile confruntandu-se cu o criza, desi nu vor sa recunoasca.

Articole curs valutar bnr
Investitiile straine in Romania vor fi descurajate de noile modificari fiscale
Association of Business Service Leaders ( ABSL ) a dat un comunicat de presa prin care atrage atentia ca investitiile straine in Romania sunt descurajate in conditiile noului impozit pe cifra de afaceri, si a taxei de solidaritate. Asta deoarece o firma straina care porneste o afacere in Romania, nu urmareste profitul in primii ani de existenta, iar aplicarea impozitului pe cifra de afaceri , in primii ani de activitate, fara a se tine cont de rezultatele financiare va mari sansele de esec al business-ului, lucru ce va descuraja investitiile ulterioare. Efectul va fi unul de cascada in econom