CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Articole curs valutar bnr
Uniunea este ingrijorata de starea comunitatii europene daca Brexit-ul are loc
Conform agentiei Reuters, Ministrul de Finante al Germaniei este profund ingrijorat de ceea ce sa va intampla cu Uniunea Europeana dupa finalizarea Brexit-ului. El vede iesirea Marii Britanii drept un „nonsens”si avertizeaza ca exista riscuri mari in privinta impartirii Europei in zona de Est-Vest.

Articole curs valutar bnr
Bitcoin, moneda cu cea mai rapida crestere
Bitcoin este moneda cu cea mai puternica si stabila evolutie. De la inceputul anului pana acum si-a marit valoarea de 4 ori. Bitcoin este o moneda digitala conceputa pe baza informatica si nu poate fi falsificata. Insa principalul avantaj consta in faptul ca evolutia si stabilitatea ei nu este controlata de nici o institutie.

Articole curs valutar bnr
Evolutia monedei euro depinde clar de politica BCE dar nu afecteaza performantele companiilor, declara Comisarul European Pierre
Sambata, in cadrul unei conferinte desfasurate in nordul Italiei, Comisarul European pentru Afaceri Economice a declarat ferm ca evolutia monedei europene si puterea acestuia depind de masurile de politica monetara adoptate de Banca Centrala Europeana, iar Brexit-ul va trebui finalizat pana in martie 2019.

Articole curs valutar bnr
Tensiunile legate de conflictul din Coreea de Nord aduce euro la cel mai inalt nivel fata de dolar din ultimii 2 ani
Conform Bloomberg, racheta balistica lansata de Coreea de Nord asupra Japoniei provoaca tensiuni puternice pe piata financiara, aducand euro in raport cu dolarul la un nivel record, comparativ cu ultimii doi ani, un euro fiind cotat joi 29.08 la 1.20 dolari, dupa 3 zile consecutive de urcare.

Articole curs valutar bnr
Lira sterlina, cotata la mai putin de un euro la unele case de schimb din Marea Britanie
Moneda britanica a atins minimul ultimilor 8 ani la casele de schimb din Marea Britanie, fiind cotata la mai putin de un euro. Acesta este doar unul dintre efectele Brexitului.

Articole curs valutar bnr
Microindustrializarea: cum poti obtine 450.000 lei nerambursabili
Microindustrializarea se desfasoara incadrul unui proiect guvernamental deschis in perioada 21-31 august, pentru depunerea cererilor. Bugetul pentru anul 2017 este de 75 milioane lei iar fiecare firma care depune actele poate primi o suma de pana la 450.000 lei.

Articole curs valutar bnr
Romania, printre statele cu cea mai mica rata a inflatiei, in luna iulie
Eurostat a publicat joi raportul privind inflatia pe luna iulie. Vesti bune pentru Romania, care se afla printre tarile din Uniunea Europeana cu cea mai scazuta rata a inflatiei, pentru luna iulie 2017, si anume, 0.9%, o rata sub media europeana. Pentru luna iulie, inflatia anuala in UE a fost de 1.5%, iar in zona euro de 1.3%.

Articole curs valutar bnr
Analistii avertizeaza ca inflatia va exploda dupa marirea accizelor
Intr-un comunicat lansat de catre AAFBR ( Asociatia Analistilor Financiar Bancari )analistii care fac parte din aceasta organizatie atrag atentia ca scumpirea accizelor va avea un efect negativ si mult mai rapid asupra inflatiei si economiei in general, decat estimeaza BNR.

Articole curs valutar bnr
Haosul provocat de marirea accizelor la carburanti
Banca Nationala a Romaniei a reactionat imediat dupa anuntul facut ieri de catre guvern cu privire la majorarea accizelor la carburanti, incepand cu data de 1 septembrie. Guvernatorul BNR este ingrijorat ca inflatia va exploda daca majorarile au loc asa cum a anuntat Guvernul Tudose.

Articole curs valutar bnr
Pierderile provenite din dezastre naturale, acoperite de UE
In cazul unor dezastre naturale Uniunea Europeana acorda statelor membre sprijin financiar, in cadrul unui proiect de acordare de fonduri pentru cazuri exceptionale. Incepand cu data de 27 iulie 2017, se activeaza mecanismul de acordare de fonduri pentru cazuri deosebite, aparute in cadrul dezastrelor naturale ce au loc in statele membre ale Uniunii Europene, operatiunile de reconstructie fiind cofinantate in proportie de 95% conform programelor de coeziune.