CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Articole curs valutar bnr
Cursul valutar euro in Croatia in urmatorii ani
Premierul Croatiei, Andrei Plenkovic, a anuntat luni, 30 octombrie ca adoptarea monedei euro in urmatorii opt ani este un tel care trebuie atins cu orice pret, conform agentiei Reuters. De asemenea se urmareste si aderarea la Mecanismul european al ratelor de schimb, inainte de anul 2020. Este greu de zis o data exacta dar se urmareste ca data de aderare cel tarziu in 7-8 ani de acum inainte.

Articole curs valutar bnr
Cursul valutar euro dupa ce Catalonia si-a declarat independenta
Conform Agerpress, vineri 27 octombrie Parlamentul regional al Cataloniei a adoptat o motiune prin care este ia nastere Republica Catalana, dupa cum informeaza Tge Associated Press. Voturile motiunii au fost de 70 la 10, si doua abtineri.

Articole curs valutar bnr
Desi cursul valutar euro azi este in crestere, Banca Centrala Europeana cere majorarea salariilor
Desi cursul valutar euro azi este in crestere, Banca Centrala Europeana cere majorarea salariilor Primele semne arata ca dezvoltarea economica in toata zona euro este pe un fagas bun iar in partea americana situatia este si mai frumoasa, pentru ca se apropie de cea mai longeviva perioada de crestere economica din istorie.

Articole curs valutar bnr
Cum este afectat cursul valutar de cresterea exploziva a ROBOR
Indicele Robor la 3 luni, indicatorul in functie de care se calculeaza dobanda variabila la creditele acordate in moneda nationala, a continuat sa creasca, ajungand la maximul ultimilor 3 ani, ajungand la 1.84%, arata datele publicate de BNR.

Articole curs valutar bnr
BNR ar putea lasa cursul valutar sa scada pana la 4,7 lei/euro
In urma unui raport analistii financiari ai bancii Unicredit sunt de parere ca este posibil ca Banca Nationala sa permita o depreciere masiva a cursului valutar leu/euro, chiar pana la valoarea de 4.6-4.7 leu/euro, aceasta miscare fiind foarte posibila insa in primele luni ale anului 2018.

Articole curs valutar bnr
La ce curs valutar sunt platite subventiile agricole in anul 2017
Uniunea Europeana a stabilit clar regulamentul privind modalitatea de plata a subventiilor agricole, si anume cum se calculeaza valoarea lor in functie de cursul valutar BNR existent la acea data a anului. Astfel procedura reglementeaza ultima zi a lunii spetembrie drept etalon pentru valoarea cursului la care se face schimbul.

Articole curs valutar bnr
Petrodolarii Norvegiei la un maxim istoric, fondul suveran a atins 1 trilion de dolari
Norvegia a creat in anii ‘90 un fond suveran pe care il alimenteaza cu banii castigati din exploatarea rezervei de petrol, petrodolarii numiti astfel au ajuns extrem de profitabili si au atins un prag maxim istoric, 1 trilion de dolari.

Articole curs valutar bnr
Tensiunile provocate de Coreea de Nord aduc dolarul intr-un punct sensibil fata de euro
Eventualitatea unui conflict ce e gata sa izbucneasca ii face pe investitori sa fie foarte tematori in privinta dolarului, si astfel euro ajunge la valoarea de 1.20 in raport cu dolarul american, aceasta fiind a 3-a zi consecutiva in care moneda euro se apreciaza fata de dolar.

Articole curs valutar bnr
Campania #stopsplitTVA lansata de grupul IMM-urilor
IMM-urile, organizate in Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania promoveaza intens eliminarea platii defalcate a TVA ca si masura obligatorie. Respingerea masurii de plata TVA in mod defalcat este motivata de catre Consiliu prin faptul ca va genera firmelor costuri aditionale pentru modificarea sistemelor informatice de contabilitate, conturi bancare si comisioane bancare diferite.

Articole curs valutar bnr
Canada si Uniunea Europeana au facut primul pas in cadrul Acordului CETA
CETA – Acordul Economic si Comercial Cuprinzator, se refera la relatiile economice si comerciale ce au loc intre statele membre ale Uniunii Europene si Canada. Aceste relatii exista deja de mult timp, sunt destul de bine dezvoltate dar existau pana acum nemutumiri si de o parte, si de alta. Prin urmare, in urma activarii acestui Acord relatiile bilaterale vor beneficia de avantaje necesare si mult asteptate, in special de exportatori, care vor beneficia de eliminarea unor taxe de export.