CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Articole curs valutar bnr
Cursul valutar dolar euro a fost manipulat, Mario Draghi rupe tacerea
Conform declaratiei secretarului Trezoreriei americane, Steven Mnuchin, un dolar slab ar ajuta balanta comerciala a SUA. Consecinta acestui fapt a fost aprecierea brusca a euro. Un euro pe pozitii inalte este benefic pentru exporturile europene iar importurile devin mai ieftine.

Articole curs valutar bnr
Cursul euro leu isi continua maratonul, leul la un nou nivel record
Pentru ziua de marti BNR a publicat un nou prag negativ istoric pentru cursul valutar leu: 4.6679 lei/euro, 3.8116 lei/dolar, si 3.9611 leu/franc elvetian. Mai mult, pe piata interbancara euro a depasit pregul psihologic de 4.7 lei, aceasta fiind cea de-a treia zi de urcare consecutiva a valorii euro in raport cu leul romanesc. Cu doar cateva zile in urma, leul a atins un alt prag istoric, de 4.6656 lei/euro.

Articole curs valutar bnr
Formularul 600, haos total, cand trebuie depus?
Desi in doar cateva zile toate persoanele cu profesii liberale, sau venituri din activitati independente, adica medici, avocati, notari, producatori, actori, jurnalisti, mediatori, arendasi sau cei care au venituri din chirii ar fi obligati sa depuna declaratia 600, se pare ca Guvernul inca nu s-a hotarat daca este obligatorie sau nu. Acest formular anunta Fiscul daca persoanele in cauza vor avea pe anul in curs castiguri din aceste activitati care vor fi mai mari de 22800 lei. Paradoxul consta in faptul ca acetia vor plati taxe pe sumele declarate chiar daca ei vor inregistra venituri zero, c

Articole curs valutar bnr
Valoarea euro in pretul chiriilor in cel mai scump oras din Europa
Exista apartamente in Europa care se inchiriaza chiar si cu 5000 de euro, si asta fara sa fie unul superluxos. Londra a fost desemnata si anul acesta cel mai scump oras din Europa, ca si pret al chiriilor. De ce? Un apartament de marimi si pretentii decente situat insa in centrul orasului, ajunge pana la 5000 de euro pe luna si chiar mai mult de atat.

Articole curs valutar bnr
Cursul valutar euro/leu - usoara scadere dupa nivelul maxim de ieri
Banca Nationala a Romaniei a publicat pentru ziua de miercuri un curs euro/leu de 4.6573 lei, adica o scadere cu 26 de bani comparativ cu ziua de marti. Si dolarul a avut o evolutie similara, cu un declin de 1.15 bani, pana la nivelul de 3.8067 lei pentru un dolar. Si celelalte valute au avut o evolutie asemanatoare, avand o depreciere de la 3.9533 pana la 3.9531 pentru franc iar lira a scazut de la 5.2494 la 5.2524 lei.

Articole curs valutar bnr
Efectele imediate ale  demisiei lui Tudose, Bursa in scadere
In doar 30 de minute de la inceputul sedintei de marti dimineata, actiunile principalelor companii tranzactionate la Bursa au inregistrat scaderi dramatice. SIF 4 Muntenia, Banca Transilvania si RomPetrol Rafinare au inregistrat cele mai mari pierderi, conform Agerpress.

Articole curs valutar bnr
Date ingrijoratoare de la INS, rata inflatiei a atins 3.3% in decembrie 2017
Cauza principala a cresterii inflatiei este continuarea trendului ascendent al preturilor de consum, pe fondul scumpirii marfurilor alimentare cu 0.44% dar si a celor nealimentare cu 0.28%. Conform Institutului National de Statistica inflatia a fost in luna noiembrie a anului trecut 3.23%. Si pretul serviciilor a crescut cu 0.22% in luna ianuarie 2018, comparativ cu decembrie 2017.

Articole curs valutar bnr
Evolutia monedelor vituale
Ripple, criptomoneda din aceeasi categorie cu binecunoscuta bitcoin, a inceput anul 2018 cu o evolutie cu adevarat surprinzatoare, urmand parca intocmai reteta celeilalte. Bitcoin, cea mai cunoscuta moneda virtuala existenta pe piata a avut o evolutie exploziva pe parcursul anului 2017.

Articole curs valutar bnr
Curs valutar BNR – euro/leu a atins cele mai inalte praguri si poate depasi 4,7 lei in preajma Craciunului
Dupa nivelul maxim de 4.6551 atins marti 21 noimebrie, cursul euro/leu se mentine intr-un trend ascendent foarte amenintator iar analistii financiari sunt de parere ca sunt sanse foarte mari ca moneda unica sa sparga pragul de 4,7 lei de Craciun.

Articole curs valutar bnr
Cursul valutar euro – leul se apreciaza timid dupa maximul istoric de 4,6495
Cursul euro pentru miercuri 15 noiembrie a fost stabilit de BNR la 4,6306 lei/euro si 3,9108 leu/dolar, ambele reprezentand o apreciere a leului dupa ce cu o zi in urma a atins maxime istorice.