CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Articole curs valutar bnr
Decizia BNR: dobanzi plafonate la credite si diferentiate dupa tipul de moneda si credit
Leul inregistreaza azi o usoara scadere in raport cu principalele valute, dupa ce 2 zile la rand s-a apreciat frumos. Astfel joi, 19 aprilie euro ajunge la 4,6530 lei, dolarul la 3,7620 iar lira sterlina atinge 5,3397 lei. Moneda euro nu a avut o valoare mai mica din 6 februarie 2018, cand a avut cotatia de 4.6423 lei

Articole curs valutar bnr
Certificate Tezaur cu randament de 3% si cursul valutar euro
Pentru 27 martie 2018 BNR afiseaza un curs valutar euro la cea mai scazuta cotatie in raport cu leul romanesc, 4,6423 lei pentru un euro, dupa data de 6 februarie 2018. Acest interval, de peste 4,66 lei a fost valabil pentru euro pentru zece sedinte la rand. Casele de schimb si bancile comerciale au avut in schimb la vanzare un euro pentru o valoare intre 4,6660 si 4,7310 lei.

Articole curs valutar bnr
Cursul euro leu, foarte aproape de un prag istoric
Cursul leului se apropie de un prag istoric fata de euro, aceasta fiind cea mai saba pozitie a monedei romanesti din ultimele doua luni. Astfel pentru ziua de 22 martie BNR a anuntat cotatia leului la 4,6659 lei/euro si 3,7891 lei pentru un dolar american.

Articole curs valutar bnr
Recomandarile FMI in privinta dobanzilor la credite si cursul valutar euro
Consultarile dintre FMI si autoritatile romane privind dobanzile la credite au dus la concluzia ca modificarile legislative care afecteaza dobanzile la creditele acordate in Romania prin plafonarea acestora  si a preturilor la care persoanele fizice pot rascumpara datoriile, nu sunt binevenite si vor afecta serios stabilitatea financiara din tara noastra.

Articole curs valutar bnr
Cursul valutar euro/leu influentat de Robor
Miercuri, 14 martie cursul euro/leu a fost 4.6622, o urcare pentru euro de 0,15 bani iar dolarul a inregistrat o apreciere de 0.80 de bani, avand valoarea de 3,7691 lei. Francul elvetian a evoluat de la 3,9871 lei la 3,9873 lei, iar lira sterlina de la 5,2488 la 5,2636 lei.

Articole curs valutar bnr
Masinile Diesel interzise, cum afecteaza cursul euro
In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult despre disparitia motoarelor Diesel.  Germania este prima tara, al carei tribunal din Leipzig a hotarat ca este legala adoptarea unor restrictii privind circulatia masinilor cu motor Diesel, citeaza Reuters si AFP. intersant este ca doar o eventuala discutie si un zvon desprea aceasta situatie a afectat cursul euro si a provocat scaderea cotei de piata a acestor automobile la aproape 39% in 2017.

Articole curs valutar bnr
Drive-E, noul motor in 3 cilindri pentru noul SUV Volvo XC40
Volvo face un pas inainte si lanseaza pentru noul model de SUV XC40 un sistem de propulsive in 3 cilindri, aceasta fiind o inovatie pentru companie, care in cei 91 de ani de activitate nu a mai introdus un asemenea system.

Articole curs valutar bnr
Romanii isi pot fi din nou proprietari prin “Prima Casa”
Conform declaratiei directorului Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Alexandru Petrescu, incepand cu luna februarie 2018 cei care isi doresc sa devina proprietari vor putea accesa din nou programul Prima Casa.

Articole curs valutar bnr
Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”
Uber aduce o utilizatorilor din Romania o facilitate deja folosita si foarte agreata in afara, este vorba despre sistemul upfront pricing, adica afisarea in avans a tarifului cursei pe care vrei sa o efectuezi. Astfel atunci cand ai de facut un drum si te hotarasti sa apelezi la serviciile Uber, vei seta locul plecarii si destinatia iar sistemul iti va afisa costul exact al cursei, ceea ce pana acum era doar o estimare.

Articole curs valutar bnr
Cursul valutar euro leu, dolar/leu a reactionat dupa investirea noului prim ministru
Moneda nationala a inregistrat o apreciere fara de cele mai importante valute dupa ce presedintele Iohannis a semnat actul prin care Viorica Dancila este noul prim ministru al Romaniei. Astfel cursul valutar euro leu a fost marti pana la 4.6474 lei pentru un euro, scadere de 0.66 bani pentru euro iar cursul dolar/leu a ajuns la 3.7416. Si francul elvetian a coborat fata de leu, atingand nivelul de 4.0104 lei iar lira sterlina a scazut de la 5.2844 la 5.2724 lei.