CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Cursul valutar euro – leul se apreciaza timid dupa maximul istoric de 4,6495
Cursul valutar euro – leul se…
Cursul euro pentru miercuri 15 noiembrie a fost stabilit de…
Cursul valutar euro in Croatia in urmatorii ani
Cursul valutar euro in Croatia in…
Premierul Croatiei, Andrei Plenkovic, a anuntat luni, 30 octombrie ca…
Cursul valutar euro dupa ce Catalonia si-a declarat independenta
Cursul valutar euro dupa ce Catalonia…
Conform Agerpress, vineri 27 octombrie Parlamentul regional al Cataloniei a…
Desi cursul valutar euro azi este in crestere, Banca Centrala Europeana cere majorarea salariilor
Desi cursul valutar euro azi este…
Desi cursul valutar euro azi este in crestere, Banca Centrala…
Cum este afectat cursul valutar de cresterea exploziva a ROBOR
Cum este afectat cursul valutar de…
Indicele Robor la 3 luni, indicatorul in functie de care…
Microindustrializarea: cum poti obtine 450.000 lei nerambursabili

Microindustrializarea: cum poti obtine 450.000 lei nerambursabili

Proiectul, desfasurat in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afacer, Comert si Antreprenoriat, presupune o contributie minima din partea antreprenorului, de doar 10%, restul de 90% fiind alocatie nerambursabila. Astfel, statul se asteapta la un numar de aproximativ 165 firme care vor primi banii, creandu-se 330 de locuri de munca, ce sa vor alatura celor 600, din anii anteriori. Desfasurarea programului se realizeaza prin acordarea unor punctaje, pe baza carora firmele vor primi banii.

Pentru finantare sunt eligibile urmatoarele domenii: echipamente tehnologice, echipamente IT, investitii in active necorporale( brevete, marci de produse, francize, licente), achizitionarea de spatii de lucru, de productie, realizare unei pagini web pentru prezentarea activitatii, achizitionarea de instalatii cu scopul obtinerii economiei de energie, achizitia de instalatii de incalzire, cursuri de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale.

Nu sunt eligibile cheltuielile privind TVA, taxe, avize, comisioane, instruirea personalului pentru utilizarea celor achizitionate.Finantarea nu se acorda pentru activele in sistem de leasing, second hand sau acre au fost obiectul unei subventionari sau finantari nerambursabile din alte surse.

Firmele deponente pot beneficia de aceasta suma doar o data intr-o perioada de 3 ani.Toate detaliile necesare, inscrierea, solicitarea acordului de finantare si intocmirea planului de afaceri se fac on line, pe site-ul www.aippimm.ro. Fiecare solicitant va avea un user si o parola iar aplicatia, o data completata se trimite automat pe adresa de e-mail a solicitantului, cu un link de confirmare.


Taguri: finantare, proiecte