CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
De ce creste petrolul si cum influenteaza cursul valutar
De ce creste petrolul si cum…
Pentru prima data in ultimii 4 ani, pretul barilului de…
Cum evolueaza piata imobiliara in 2018
Cum evolueaza piata imobiliara in 2018
Specialistii in tranzactii imobiliare, din cadrul companiei de consultanta CBRE,…
Inflatia depaseste 5% iar cursul leului scade masiv
Inflatia depaseste 5% iar cursul leului…
Institutul National de Statistica ( INS) a anuntat datele pentru…
Curs valutar BNR la zi - ce trebuie sa stii pentru a iesi in castig
Curs valutar BNR la zi -…
Cu ce te poate ajuta să fii întotdeauna la curent…
Cum afecteaza cursul valutar creditele romanilor
Cum afecteaza cursul valutar creditele romanilor
Ziua de miercuri, 24 aprilie 2018 vine cu o noua…
Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”

Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”

Uber aduce o utilizatorilor din Romania o facilitate deja folosita si foarte agreata in afara, este vorba despre sistemul upfront pricing, adica afisarea in avans a tarifului cursei pe care vrei sa o efectuezi. Astfel atunci cand ai de facut un drum si te hotarasti sa apelezi la serviciile Uber, vei seta locul plecarii si destinatia iar sistemul iti va afisa costul exact al cursei, ceea ce pana acum era doar o estimare. Aceasta facilitate va fi valabila incepand cu data de 14 februarie, Uber incercand astfel sa vina in intampinarea nevoilor si pretentiilor clientilor sai pentru a le asigura dreptul la o plimbare cu taxiul fara sa ai emotii ca te va costa prea mult.

Cum functioneaza? Dupa ce introduci destinatia dorita aplicatia iti va afisa distanta, inclusiv opririle, timpul estimat al cursei, tarifarea dinamica - adica costul exact al cursei insotit de anuntul ca pretul ar putea fi marit din cauza cererii mari. Daca exista cazul ca acest tarif depaseste de 3 ori pretul normal, clientii vor fi informati si cursa se va efectua doar cu acordul lor. Daca pe parcurs apar modificari in destinatie sau nr opririlor aplicatia actualizeaza informatia automat si afiseaza noul cost.

La noi in tara se duce o adevarata batalie intre Uber si sistemul normal de taximetrie, insa intotdeauna concurenta este benefica consumatorului. In conditiile in care populatia se descurca din ce in ce mai greu cu finantele iar politicienii nu dau semne ca stiu ce fac, este binevenita orice masura de economisire. De curand banca centrala a anuntat o noua marirea a ROBOR, rata la care bancile se imprumuta intre ele si care se reflecta direct in costul creditelor in lei. Astfel Robor a ajuns la 2.06% la trei luni, iar cel la 6 luni este 2.36%, in conditiile in care la inceputul anului era 2.05%


Taguri: uber, tarife