CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”

Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”

Uber aduce o utilizatorilor din Romania o facilitate deja folosita si foarte agreata in afara, este vorba despre sistemul upfront pricing, adica afisarea in avans a tarifului cursei pe care vrei sa o efectuezi. Astfel atunci cand ai de facut un drum si te hotarasti sa apelezi la serviciile Uber, vei seta locul plecarii si destinatia iar sistemul iti va afisa costul exact al cursei, ceea ce pana acum era doar o estimare. Aceasta facilitate va fi valabila incepand cu data de 14 februarie, Uber incercand astfel sa vina in intampinarea nevoilor si pretentiilor clientilor sai pentru a le asigura dreptul la o plimbare cu taxiul fara sa ai emotii ca te va costa prea mult.

Cum functioneaza? Dupa ce introduci destinatia dorita aplicatia iti va afisa distanta, inclusiv opririle, timpul estimat al cursei, tarifarea dinamica - adica costul exact al cursei insotit de anuntul ca pretul ar putea fi marit din cauza cererii mari. Daca exista cazul ca acest tarif depaseste de 3 ori pretul normal, clientii vor fi informati si cursa se va efectua doar cu acordul lor. Daca pe parcurs apar modificari in destinatie sau nr opririlor aplicatia actualizeaza informatia automat si afiseaza noul cost.

La noi in tara se duce o adevarata batalie intre Uber si sistemul normal de taximetrie, insa intotdeauna concurenta este benefica consumatorului. In conditiile in care populatia se descurca din ce in ce mai greu cu finantele iar politicienii nu dau semne ca stiu ce fac, este binevenita orice masura de economisire. De curand banca centrala a anuntat o noua marirea a ROBOR, rata la care bancile se imprumuta intre ele si care se reflecta direct in costul creditelor in lei. Astfel Robor a ajuns la 2.06% la trei luni, iar cel la 6 luni este 2.36%, in conditiile in care la inceputul anului era 2.05%


Taguri: uber, tarife