CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Drive-E, noul motor in 3 cilindri pentru noul SUV Volvo XC40
Drive-E, noul motor in 3 cilindri…
Volvo face un pas inainte si lanseaza pentru noul model…
Romanii isi pot fi din nou proprietari prin “Prima Casa”
Romanii isi pot fi din nou…
Conform declaratiei directorului Fondului National de Garantare a Creditelor pentru…
Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”
Incepand cu 14 februarie, Uber va…
Uber aduce o utilizatorilor din Romania o facilitate deja folosita…
Cursul valutar euro leu, dolar/leu a reactionat dupa investirea noului prim ministru
Cursul valutar euro leu, dolar/leu a…
Moneda nationala a inregistrat o apreciere fara de cele mai…
Cursul valutar dolar euro a fost manipulat, Mario Draghi rupe tacerea
Cursul valutar dolar euro a fost…
Conform declaratiei secretarului Trezoreriei americane, Steven Mnuchin, un dolar slab…
Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”

Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”

Uber aduce o utilizatorilor din Romania o facilitate deja folosita si foarte agreata in afara, este vorba despre sistemul upfront pricing, adica afisarea in avans a tarifului cursei pe care vrei sa o efectuezi. Astfel atunci cand ai de facut un drum si te hotarasti sa apelezi la serviciile Uber, vei seta locul plecarii si destinatia iar sistemul iti va afisa costul exact al cursei, ceea ce pana acum era doar o estimare. Aceasta facilitate va fi valabila incepand cu data de 14 februarie, Uber incercand astfel sa vina in intampinarea nevoilor si pretentiilor clientilor sai pentru a le asigura dreptul la o plimbare cu taxiul fara sa ai emotii ca te va costa prea mult.

Cum functioneaza? Dupa ce introduci destinatia dorita aplicatia iti va afisa distanta, inclusiv opririle, timpul estimat al cursei, tarifarea dinamica - adica costul exact al cursei insotit de anuntul ca pretul ar putea fi marit din cauza cererii mari. Daca exista cazul ca acest tarif depaseste de 3 ori pretul normal, clientii vor fi informati si cursa se va efectua doar cu acordul lor. Daca pe parcurs apar modificari in destinatie sau nr opririlor aplicatia actualizeaza informatia automat si afiseaza noul cost.

La noi in tara se duce o adevarata batalie intre Uber si sistemul normal de taximetrie, insa intotdeauna concurenta este benefica consumatorului. In conditiile in care populatia se descurca din ce in ce mai greu cu finantele iar politicienii nu dau semne ca stiu ce fac, este binevenita orice masura de economisire. De curand banca centrala a anuntat o noua marirea a ROBOR, rata la care bancile se imprumuta intre ele si care se reflecta direct in costul creditelor in lei. Astfel Robor a ajuns la 2.06% la trei luni, iar cel la 6 luni este 2.36%, in conditiile in care la inceputul anului era 2.05%


Taguri: uber, tarife