CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Drive-E, noul motor in 3 cilindri pentru noul SUV Volvo XC40
Drive-E, noul motor in 3 cilindri…
Volvo face un pas inainte si lanseaza pentru noul model…
Romanii isi pot fi din nou proprietari prin “Prima Casa”
Romanii isi pot fi din nou…
Conform declaratiei directorului Fondului National de Garantare a Creditelor pentru…
Incepand cu 14 februarie, Uber va indica tariful exact al cursei prin “upfront pricing”
Incepand cu 14 februarie, Uber va…
Uber aduce o utilizatorilor din Romania o facilitate deja folosita…
Cursul valutar euro leu, dolar/leu a reactionat dupa investirea noului prim ministru
Cursul valutar euro leu, dolar/leu a…
Moneda nationala a inregistrat o apreciere fara de cele mai…
Cursul valutar dolar euro a fost manipulat, Mario Draghi rupe tacerea
Cursul valutar dolar euro a fost…
Conform declaratiei secretarului Trezoreriei americane, Steven Mnuchin, un dolar slab…
Evolutia monedei euro depinde clar de politica BCE dar nu afecteaza performantele companiilor, declara Comisarul European Pierre

Evolutia monedei euro depinde clar de politica BCE dar nu afecteaza performantele companiilor, declara Comisarul European Pierre

 El a mai declarat ca se bazeaza pe deciziile presedintelui BCE, Mario Draghi si acorda tot sprijinul in realizarea proiectelor si masurilor de politica monetara adoptate de banca. Indiferent, in momentul de fata nivelul la care se afla euro nu influenteaza negativ performantele si capacitatea de dezvoltare a companiilor.
In privinta Brexit-ului, Moscovici  este de parere ca Marea Britanie si UE, in acest moment nu se afla intr-o situatie de compatibilitate totala, si cu toate ca de ambele parti se doreste crearea unui acord comercial puternic si bine legat, procesul de iesire din UE, trebuie sa se incheie pana la finalul lunii martie 2019.
In alta ordine de idei, Moscovici sustine trecerea la euro ca moneda unica, pentru cat mai multe tari din UE, si asigura de in continuare adoptarea monedei va fi la fel de accesibila ac si pana acum, fiin un puternic sustinator al uniunii economice. El a declarat ca trebuie sustinuta convergenta intre economiile tarilor din zona euro deorece ”relansarea economica este prea fragila si inegala” in aceasta zona. Mentinerea diferentei economice intre tarile UE ar putea conduce la „cresterea divergentelor politice si ascensiunea fortelor externe”, iar aceste teluri sunt valabile si in conditiile aderarii si altor tari la Uniune. Euor este moneda intregii Uniuni Europene, asa ca trecerea la moneda unica nu trebuie sa fie mai constrangatoare ci este nevoie de o aderare mai atragatoare, a mai declarat el, potrivit site-ului Comisiei Europene.


Taguri: euro