CONVERTOR
in
Rezultat:
Rezultat+TVA:
TVA:
Amenda record pentru o banca importanta, fiindca a manipulat rata dobanzii
Amenda record pentru o banca importanta,…
100 de milioane de dolari este amenda primit de o…
Suedia se confrunta cu probleme dupa ce a eliminat aproape complet banii lichizi din circulatie
Suedia se confrunta cu probleme dupa…
Parlamentul Suediei cauta solutii pentru a forta cumva bancile comerciale…
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR se apropie de 3% pe an
Creditele continua sa se scumpeasca, ROBOR…
Creditele in lei cu dobanda variabila vor continua sa fie…
Credite online cu semnatura electronica, peste 1500 de credite intr-o singura luna
Credite online cu semnatura electronica, peste…
O noua institutie de creditare isi updateaza serviciile la noul…
Cursul valutar leu euro, o buna oportunitate pentru moneda nationala
Cursul valutar leu euro, o buna…
Pentru marti, 22 mai 2018, BNR afiseaza cursul leu/euro la…
Curs valutar BNR la zi - ce trebuie sa stii pentru a iesi in castig

Curs valutar BNR la zi - ce trebuie sa stii pentru a iesi in castig

Nu poți să știi de ce te lovești în viață. Acest lucru este foarte clar pentru noi toți. Există totuși ceva după care te poți ghida astfel încât să ieși în câștig. Acest lucru prețios despre care vorbim este accesul la informație. Poate sună simplu și nu prea important. Dar de foarte multe ori singura soluție pentru momentele în care te lovești de situații dificile este să deții informația. Apoi poți acționa în cel mai avantajos mod pentru tine.

Poate că cel mai la îndemână exemplu este cursul valutar. Informația pe care o deții la un anumit moment este se poate dovedi a fi foarte valoroasă. Reține că un curs valutar BNR la zi se actualizează în fiecare zi la ora 13. Așa vei știi sigur ce valoare are moneda ta de interes pentru ziua respectivă. În plus, vei simți că poți controla mai bine situația ta financiară.

               Cea mai cunoscută și utilizată monedă din Europa este moneda euro. De aceea este esențial și avantajos pentru buzunarul tău să profiți de un curs valutar euro bun. Pentru data de 30.04.2018, euro a atins valoarea de 4,6589 lei/unitate. Pentru a avea o imagine mai clară asupra unui curs valutar euro este nevoie să îl compari cu anumite repere ale valorii din trecut. De exemplu, cel mai mare nivel pentru euro atins luna aceasta a fost de 4,6618 lei/unitate, pe data de 27.04.2018.

               O altă monedă foarte importantă pe care trebuie s-o urmărești este dolarul american. Dacă lucrezi în mare parte cu această monedă este bine să fii la curent cu tot ce înseamnă curs valutar dolar. La sfârșitul acestei luni, dolarul a atins pragul de 3,8479 lei/unitate. Această valoare reprezintă una dintre cele mai mari valori întregistrate luna aceasta pentru dolar. Dacă te interesează cea mai mare valoare a unui curs valutar dolar din această lună, e bine să știi că în  27.04.2018 moneda a ajuns la 3,8596 lei/unitate.


Taguri: